Standhouders Gevraagd

 

Wij zijn nog steeds op zoek naar standhouders voor “De Grote RegioBeurs” in Exloo. Wilt u zich opgeven voor deze consumentenbeurs, dan kunt u contact opnemen met John ten Hoff (06 – 30 72 46 09 / tenhoff167@kpnplanet.nl). Hieronder alvast wat informatie vooraf over “De Grote RegioBeurs” die op 17 en 18 oktober 2015 wordt gehouden in de overdekte BeursArena op het terrein van het Hippisch Centrum in Exloo.

 

“De Grote RegioBeurs” wordt georganiseerd door Week in Week uit & RegioMagazine. Deze succesvolle huis-aan-huis-bladen zorgen voor enorme exposure voor deze consumentenbeurs. Al vanaf juli is er begonnen met het aankondigen van de beurs. Dit gebeurt wekelijks in Week in Week uit en maandelijks in RegioMagazine. Week in Week uit verschijnt wekelijks in de gemeente Borger-Odoorn en in de plaatsen Gasselte, Gasselternijveen, Gieten en Gieterveen terwijl RegioMagazine maandelijks verschijnt in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde.

 

Alle info over deze kranten via www.weekinweekuit.com en www.RegioMagazine.nl

 

Gedurende twee dagen kunnen bezoekers genieten op deze beurs die waarschijnlijk door duizenden mensen bezocht gaat worden. De entreeprijs is dit jaar namelijk helemaal gratis.

 

“De Grote RegioBeurs” wordt gehouden in de ruim 2250 m2 grote overdekte BeursArena op het terrein van het Hippisch Centrum in Exloo. De stands zijn 5 x 3 meter, maar u kunt desgewenst ook meerdere stands afnemen die op elkaar aansluiten. De kosten per stand bedragen slechts € 270,00 exclusief btw voor 2 dagen. Vanzelfsprekend is de stroomvoorziening bij uw standprijs inbegrepen.

 

Meer dan 75 standhouders zullen acte de présence geven op deze beurs. Er zullen workshops worden gegeven en allerlei beursaanbiedingen zijn. Verder is de belangstelling van het bedrijfsleven enorm groot. We verwachten al vrij snel het bordje UITVERKOCHT te kunnen gaan gebruiken voor de standhouders.